Muihin palveluihin kuuluvat mm. Tulityökoulutus ja siivouspalvelut

Yrityspalvelut Sjöroos Oy:n palveluntarjonta on laaja. Saat meiltä myös tulityökoulutusta ja -konsultointia, siivouspalvelut, puistopalvelut ja sukelluspalvelut. Toimimme Raumalla ja lähialueilla. Lisätietoja palveluistamme ja tarjouspyynnön voit tehdä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Katso yhteystiedot.

Siivouspalvelu: myös ikkunoiden pesu

Siivouspalveluitamme tarjoamme niin yrityksille kuin yksityisillekin. Kysy meiltä myös räätälöidyistä sopimussiivouksista: näin ylläpidämme kiinteistösi sovittua siisteystasoa. Toteutamme myös vaativat ikkunoiden pesut.

Sukellustehtävät

Sukellustehtäviin kuuluvat muun muassa potkurien ja laiturien tarkastukset. Kaikki toimintamme on ripeää ja huolellista. Ammattitaitoomme voit luottaa.

Puistopalvelut

Puistopalveluihin kuuluvat puiden kaadot ja kantojen poistot. Toimimme aina sovitusti, ripeästi ja aikataulussa.

Tulityökoulutus ja -konsultointi

Tekevätkö alaisesi tulityötä? He tarvitsevat silloin tulityökortin. Tulityötä ovat esimerkiksi kaari- ja kaasuhitsaus, poltto- ja kaarileikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta. Vaikka työntekijä tekisikin näitä töitä vain tilapäisesti, on hänellä oltavat Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön myöntämä voimassa alava tulityökortti. Tulityökoulutuksestamme työntekijä saa tulityökortin.

  • Tulityökortti on voimassa 5 vuotta koulutuspäivästä alkaen.
  • Koulutus sisältää tulitöihin liittyviin riskeihin, suojeluohjeisiin, alkusammutuksiin ja turvatoimenpiteisiin liittyvää perehdytystä.
  • Tulityökortti on oltava jokaisella tulityöpaikalla työskentelevällä.

Kerro meistä kavereillesi

Kysy tarjous palveluistamme

Lähetä meille tarjouspyyntö muuttopalveluista, tulityökoulutuksesta tai muista palveluistamme. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian! Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä soittamalla.