Muuttopalvelut eli haalauspalvelut

Yrityspalvelut Sjöroos Oy tarjoaa Raumalla ja lähialueilla muuttopalvelut yksityisille ja yrityksille. Toimimme myös nopealla aikataululla. Avullamme muutto sujuu ongelmitta ja tavarat siirtyvät paikasta A paikkaan B turvallisesti ja sovitussa aikataulussa. Muuttopalveluita tarjoamme yksityisille ja yrityksille.

Haalauspalvelut ammattitaidolla

Tarjoamme haalauspalvelut ovat teollisuudelle tarkoitettuja muuttopalveluita. Teollisuuden laitteiden ja koneiden muuttaminen on tarkkaa asiantuntijuutta vaativaa työtä. Kalliita laitteita käsittelemme huolellisesti ja noudatamme sovittuja aikatauluja.

Hyvä haalauskalusto auttaa ahtaimmissakin paikoissa

Onko muuttopaikka vaikeakulkuisessa paikalla? Kysy meiltä rohkeasti tarjous. Haalauskalustomme on luotettavaa ja laadukasta ja pystymme muuttamaan myös hankalakulkuisissa olosuhteissa.

Muuttopalvelut yksityisille

Kun asunnon vaihto on edessä, me teemme sen helpoksi. Hoidamme kuljetuksen ja tuomme muuttolaatikot paikalle. Voit myös tiedustella meiltä pelkästään muuttolaatikoiden vuokrausta. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Kysy tarjous palveluistamme

Lähetä meille tarjouspyyntö muuttopalveluista, tulityökoulutuksesta tai muista palveluistamme. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian! Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä soittamalla.