Minimoi vahingot – luotettavaa palovartiointia yrityksille Rauman alueella

Kysy meiltä lisätietoja!
Sjöroos Yrityspalvelut Oy – palveluksessasi.

Palovartiointi on pelastussuunnitelman mukaista tulipalon ennaltaehkäisyä. Yrityspalvelut Sjöroos Oy tarjoaa luotettavaa palovartiointia teollisuuden tarpeisiin. Kohteitamme ovat varustamot, laivat sekä erilaiset rakennuskohteet Rauman seudulla.

Toteutamme palovartiointipalvelumme aina turvallisesti ja vastuullisesti, olipa kyse sitten pienestä projektista tai mittavasta toimeksiannosta. Meillä on lähes 15 vuoden kokemus alalta, ja olemme keränneet monipuolisesti kokemusta paloturvallisuudesta erilaisissa ympäristöissä.

Vaatiiko yrityksesi toimintaympäristö valvontaa, jotta sen turvallisuus saadaan taattua? Ota yhteyttä Yrityspalvelut Sjöroosiin.

Me tarjoamme sinulle ammattitaitoista palovartiointia.

Suojaa ihmiset ja omaisuus palvelumme avulla

Tarjoamme palovartiointipalveluamme Raumalta käsin. Palovartioinnilla yrittäjä varmistaa sen, ettei kalliiksi koituva ja hengenvaarallinen tulipalo pääse syttymään tiloissa. Palovartiointi voi tapahtua esimerkiksi tulitöiden yhteydessä tai niiden jälkivartiointina. Palovartiointia tehdään myös sellaisissa esityksissä, joihin kuuluu tulielementtejä.

Aina ennen toimeksiantoa toteutamme paikan päällä luotettavan kartoituksen tehtävästä. Turvaamme myös suuret kokonaisuudet, jotka vaativat kattavat ja yksityiskohtaiset paloturvallisuussuunnitelmat. Palovartioinnin toteutamme aina pelastuslakia noudattaen.

Milloin palovartiointi on tarpeen?

Palovartijat huolehtivat teollisuus- ja rakennustöissä, että työskentely tapahtuu paloturvallisuutta noudattaen. Palovartiointia edellytetään silloin, kun rakennusluvan tai muun toiminnan takia sammutusestolaitteisto tai paloilmoitin joudutaan kytkemään pois päältä. Palovartijamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on vuosien työkokemus. 


Tulityövartija vaaditaan työskentelypaikalle silloin, kun tulityötä tehdään muualla kuin varsinaisella tulityöpaikalla. Valvomme, ettei tulitöistä aiheudu syttymisvaaraa tulityön aikana tai sen jälkeen.


Jos mietit palovartiointia yrityksellesi Rauman alueella, voit lähettää tarjouspyynnön lomakkeellamme tai kiireellisissä asioissa soittaa. Tutustuithan muihinkin palveluihimme? Tarjoamme muun muassa muuttopalveluita, siivouspalveluita ja puisto- ja sukelluspalveluita.

Tarjoamme palovartiointia muun muassa:

  • Laivoille ja rakennuskohteisiin.
  • Tulitöiden yhteyteen tai niihin liittyviin jälkitöihin.
  • Tulielementtejä käyttäviin esityksiin.