Laiturin tarkastus, muut sukellustehtävät ja puistopalvelut Raumalla

Pyydä tarjous jo tänään!
Sjöroos sukeltaa hommat kuntoon.

Mietityttääkö laiturisi kunto? Älä arvaile enää, vaan tilaa ammattilainen asialle. Meiltä laiturin tarkastus sujuu ripeästi ja turvallisesti. Yrityspalvelut Sjöroos Oy on apunasi, kun tarvitset ammattitaitoisia sukellus- ja puistopalveluita Raumalla ja lähikunnissa.

Monimuotoiset sukellustehtävät

Sukellustehtävät kannattaa jättää osaavien ammattilaisten huoleksi. Ota yhteyttä Yrityspalvelut Sjöroosiin, kun tarvitset huolellista ja ammattitaitoista sukellustöiden osaajaa. Yrityspalvelut Sjöroos tarjoaa erilaisia sukelluspalveluita, joihin kuuluvat muun muassa potkurien ja laiturien tarkastukset. Kaikki toimintamme on ripeää ja huolellista, ja voit luottaa ammattitaitoomme. Sukeltajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on tarvittava, sukellustehtäviin sopiva kalusto.


Sukelluspalveluihimme kuuluvat muun muassa:
  • Potkurien ja laiturien tarkastukset.
  • Vedenalaisten putkistojen ja kaapeleiden tarkastukset.
  • Muiden vedenalaisten rakenteiden tarkastukset.


Älä jätä laituria oman onnensa nojaan!

Laiturityöt ovat yksi erikoisaloistamme. Suomessa laitureita koettelevat kovat talvet, myrskyt ja jää. Esimerkiksi kuluneet ankkurointikettingit voivat aiheuttaa vakavia vaaratilanteita. Niiden pettäessä vaarassa ovat niin ihmiset kuin laituriin kiinnitetyt veneet. Tarkastamme sekä kiinteät että kelluvat laiturit Raumalla. Mikäli omaisuutesi kunto mietityttää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja tilaa laiturin tarkastus.

Laadukkaat puistopalvelut

Yrityspalvelut Sjöroos Oy tarjoaa myös laadukkaita puistopalveluita. Meiltä löytyvät osaavat tekijät puunkaatoon Rauman alueella. Yrityksellämme on lähes 15 vuoden kokemus alalta, joten saat palvelukseesi mitä parhaimman tiimin.

Koska puunkaato on usein vaativaa ja joskus jopa vaarallista puuhaa, se kannattaa jättää kokeneiden ammattilaisten huoleksi. Yrityspalvelut Sjöroosilta onnistuu puiden kaato sekä ongelmapuiden poisto myös vaikeista paikoista, kuten asuintalojen läheisyydestä, sähkötolppien ja kaapeleiden läheltä sekä muista erityistä varovaisuutta vaativista paikoista. Toteutamme myös kantojen poistoja ja jyrsintää. Toimimme aina sovitusti, ripeästi ja aikataulussa.

Kysy meiltä lisää puistopalveluistamme!