Ikkunoiden pesu ja muut siivouspalvelut Raumalla

Kysy meiltä lisätietoja!
Sjöroos – luotettavat siivouspalvelut Raumalta.


Yrityspalvelut Sjöroos Oy tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita Raumalla. Toteutamme myös vaativat ikkunoiden pesut. Siivouspalveluitamme tarjoamme niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Etsitkö kotisiivoojaa tai haluatko säännöllisen siivouksen yrityksesi toimipaikkaan?
Yrityspalvelut Sjöroosilta saat kaikki siivouspalvelut kätevästi yhdestä osoitteesta. Kysy meiltä myös räätälöidyistä sopimussiivouksista: näin ylläpidämme kiinteistösi sovittua siisteystasoa.

Juuri sinun kotisi näköinen siivous

Jokainen koti on ainutlaatuinen ja vaatii omanlaisensa siivouksen. Siksi kotisiivous suunnitellaan aina juuri sinun tarpeittesi mukaan. Yrityspalvelut Sjöroos Oy:n koulutetut ja ammattitaitoiset siivoojat puunaavat kotisi pinnat kiiltäviksi joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti esimerkiksi kerran viikossa.


Kotisiivous voi sisältää esimerkiksi:


  • Lattioiden imuroinnin ja pyyhkimisen.
  • Pölyjen ja tahrojen poiston tasoista, peileistä ja lasipinnoista.
  • Keittiön tasojen, välitilojen, kaakelien ja kaapinovien puhdistuksen. Myös pienkodinkoneiden ja liesituulettimen pinta pyyhitään, kuten myös liesi. 
  • Kylpyhuoneen ja WC:n siivouksen. Lattioiden imuroinnin jälkeen kaakelit ja pinnat puhdistetaan roiskeista. Hanat ja peilit kiillotetaan. WC-istuin ja pesutilat puhdistetaan.

Siivoukseen voi tilata lisäpalveluita, kuten saunan tai ikkunoiden pesun. Kysy meiltä myös muuttosiivouksista. Ammattilaisen siivouksen jälkeen koti on valmis toivottamaan uudet asukkaat tervetulleeksi!

Kattavaa ja laadukasta yrityssiivousta

Siistit toimitilat antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä yrityksesi ydintoimintaan. Jos haluat keskittyä täysillä yrittämiseen ja jättää siivouksen ammattilaisille, ota yhteyttä Yrityspalvelut Sjöroosiin Raumalla. Siivouspalvelumme on vastaus sinulle, joka arvostat laatua, puhtautta ja ammattitaitoa.


Siivoojamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ylläpitävät toimitilojesi siisteyttä toivomallasi tavalla ja juuri niin usein kuin haluat.


Kysy meiltä niin kertasiivouksesta kuin säännöllisestä, tarpeesi mukaan räätälöidystä siivouksesta.

Hohtavan puhtaat ikkunat

Haluatko kauniisti hohtavat ikkunat kotiisi tai yrityksesi toimipisteeseen? Tilaa Yrityspalvelut Sjöroos pesemään ikkunasi. Me toteutamme myös vaativat, suurten ikkunapintojen pesut turvallisesti ja joustavalla aikataululla. Siirrämme tarvittaessa huonekalut ja pikkuesineet pois tieltä. Tullessasi kotiin huomaat käyntimme vain hohtavan puhtaista ikkunoista!

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksellä voit vähentää 50 % siivouksen hinnasta verotuksessasi. Vuonna 2019 verotuksessa voi saada vähennyksinä enintään 2 400 euroa. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunnat voivat saada vuodessa yhteensä jopa 4 800 euron vähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.